Yalı Çapkını dizisindeki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü!

Son zamanların en çok izlenen dizilerinden biri olan Yalı Çapkını dizisinde yapılan hata izleyicinin gözünden kaçmadı. Yalı Çapkını dizisindeki çekim hatası sosyal medyanın diline düştü!

Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrollerini paylaştığı Yalı Çapkını dizisi cuma akşamları seyircisini ekrana kilitlemeye devam ediyor. Her bölümü heyecan ve aksiyon dolu dizide öyle bir hata yapıldı ki izleyicisinin gözünden kaçmadı. O sahne sosyal medyada çok konuşuldu.

Ünlü psikolog Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabından uyarlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Cuma akşamları izleyiciyi ekran başına kitleyen ve baş rollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in oynadığı dizinin 24. bölümünde öyle bir hata yapıldı ki o sahne sosyal medyanın diline dolandı.

Dizinin çok konuşulan o bölümünde Gülgün ve Ferit’in konuşmalarını duyan Seyran ayrılmaya karar veriyor ve yüzüğünü çıkarıp Ferit’in eline bırakıyor. Geniş plandaki çekimde Ferit’in sağ elinde yüzük varken, Seyran’ın yüzüğü avucuna koyduğu anda Ferit’in parmağında yüzük olmayışı dikkat çekiyor.

Sosyal medyada çekim hatası diye konuşulan sahneye yapılan yorumlar ise şöyle; ‘Eğer Ferit yüzüğü bu sahnede kendi çıkarmadıysa bu sahne revize yemiş’ Bu sahne sonradan eklenmiş’, ‘Asıl soru Ferit’in yüzüğü neden sağ elde?’, ‘Bu sahnede çekim hatası var’

Yalı Çapkını dizisi- 24. bölümü izlemek için tıklayınız…

 

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku