Murat Boz kanser hastası hayranının vefat haberi ile yıkıldı!

Şarkıcı Murat Boz kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranının ölüm haberi ile yıkıldı. Sosyal medya üzerinden bir video yayınlayan Murat Boz duygularını ifade ederken konuşmakta zorluk çekti.

Pop müziğin sevilen şarkıcılarından biri olan Murat Boz daha önce bir çok hayranının isteğini yerine getirmiş, yaptığı bu hareketler büyük takdir toplamıştı. Ünlü şarkıcı bu sefer de kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla’nın isteğini yerine getirmek için harekete geçmişti ancak aldığı üzücü haber ile yıkıldı. O anları Instagram hesabı üzerinden yayınlayan Boz, kendini ifade etmekte zorlandı.

Murat Boz kendisini görmek isteyen kanser hastası hayranı Sıla’nın hayalini gerçekleştirmek için ailesine ulaştı ancak aldığı ölüm haberiyle yıkıldı. Boz, “Beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Keşke daha önce haberim olsaydı” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi.

Hayranının hayatını kaybetmesiyle büyük üzüntü yaşayan Boz, duygularını sosyal medya hesabından paylaştı:

“Benim için çok zor bir video. Sıla’nın beni görmek istediğinden bugün haberim oldu. Annesiyle konuştum. Ben ulaştığımda yoğun bakıma girmişti. Sıla’mız melek oldu. Allah, rahmet eylesin. Keşke daha önce haberim olsaydı. Diyecek bir şey bulamıyorum.”

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku