Müge Anlı acı haberi duyurdu! 7 çocuk babası Şükrü Güvenilir…

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan 7 çocuk babası Şükrü Güvenilir’den kötü haber geldi. “Ne yazık ki bugün programımızı işlediğimiz konularla ilgili üzücü bir gelişmeyle açıyorum” diyen Müge Anlı’nın açıklaması sonrası stüdyo karıştı.

Müge Anlı, Antalya’ya çalışmaya giden ve kendisinden bir daha haber alınamayan Şükrü Güvenilir’e dair son dakika gelişmesini duyurdu. Anlı, 31 Ocak Salı günü kayıplara karışan 7 çocuk babası Şükrü Güvenilir’in cinayete kurban gittiğini söyledi. Ünlü sunucunun “Ne yazık ki programımızı işlediğimiz konularla ilgili üzücü bir gelişmeyle açıyorum. 31 Ocak Salı günü aracıyla beraber Antalya’da kaybolan 7 çocuk babası, 64 yalındaki Şükrü Güvenilir’in kaybının 14. gününde bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.” sözleri sonrası stüdyoda sesler yükseldi. Acılı haber sonrası Şükrü Güvenilir’in kızı Sevgi gözyaşlarına boğuldu.

31 Ocak’ta Antalya’da aracıyla birlikte kaybolan Şükrü Güvenilir’in kaybının 14. gününde bir cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 34 yaşındaki iş arkadaşı Bekir Demiray, olay gecesinde alkol aldıktan sonra Şükrü Güvenilir’in kendisine küfür ettiği gerekçesiyle başına vurarak öldürdüğünü itiraf etti. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Şükrü Güvenilir’in Isparta il sınırları içindeki bir araziye gömüldüğünü ortaya çıkardı. Şükrü Güvenilir’in arabası ise katilin evinin balkonundan görünen bir arazide bulundu.

NE OLMUŞTU?

7 çocuk babası babası Şükrü Güvenir, çalışmak için Antalya’ya gitmiş, 31 Ocak günü kızı Sevgi’ye “Bugün ilk defa göreceğim birileri ile görüşeceğim. Yeni bir arkadaş grubuna katılacağım. Onlar alkol istediler o yüzden bunları aldım” dedikten sonra bir daha bulunamamıştı. Endişeli aile Şükrü Güvenilir’in bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programından yardım istemişti.  Şükrü Güvenilir’in kızı, Müge Anlı’ya babasının düşmanları tarafından tehdit edildiğini söylemişti.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku