MasterChef’e veda eden isim belirlendi! Beklenmedik eleme…

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef’te eleme heyecanının yüksek olduğu bir bölümle ekranlara geldi. Finale sayı haftalar kala MasterChef’te elenen isim izleyenleri üzdü.

Mehmet Yalçın Kaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi olduğu MasterChef’te eleme heyecanı yaşandı. Yarışmacılardan Tolga, Metin, Burak Kaya ve Görkem MasterChef’e devam etmek için performans gösterdi. Eleme oyunun ilk etabında yarışmacılara kalkan balığı verildi.İlk etapta Metin birinci, Burak Kaya ikinci olarak potadan kurtulmayı başardı.

 

MASTERCHEFF’TE ELENEN İSİM TOLGA OLDU!

Görkem ve Tolga ise ikinci etap için tekrar tezgah başına geçti. Görkem ve Tolga’nın yetenekleri sergilediği ikinci etabın sonucunu Somer şef açıkladı.

Somer Sivrioğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Yedeklerden çıkmasına hiç şaşırmadığımız yarışmacılardan birisin. Yemeğe entellektüel bir açıdan bakıyorsun. Aynı zamanda vicdanlı bir açıdan bakıyorsun. Bu da seni çok ileriye götürebilecek bir özellik. Çünkü mutfak eğitimi olmasa bile başka eğitimlerin var.  Efendi kişiliğiyle dikkat çeken Tolga’nın elenmesi MasterChef izleyicisini üzdü.”

 

Elenen yarışmacı Tolga Şener şeflerden, hem yemeğe olan yeteneği hem de kişiliği ile ilgili büyük övgü oldu. Somer şef, “Kendine bizim sektörde çok güzel bir gelecek sağlayacağına inanıyorum. İki yıllık tecrübeyle ilk 6’ya kalmak asla başarısızlık değildir” dedi.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku