Masterchef Gamze Tosun, yarışmada tartıştığı Burak Kaya hakkında konuştu…

Masterchef 2022’nin iddialı yarışmacılarından Gamze Tosun kısa bir süre önce elenmişti.  Gamze Tosun yarışma sırasında Burak Kaya ile tartışma yaşamış, tartışma büyüğünce devreye Mehmet Şef girmişti. Gamze Tosun elendikten sonra bir canlı yayın açtı ve Burak Kaya hakkında da konuştu. İşte detaylar…

TV 8’in sevilerek izlenen yarışması Masterchef 2022’de sona doğru geliniyor. Türk mutfağındaki el maharetiyle dikkatleri çeken Gamze Tosun geçtiğimiz haftalarda yarışmaya veda etmişti. Gamze’nin yemek yapmaktaki yeteneği kadar, Burak Kaya ile yaşadığı tartışmalar ile de hafızlara kazınmıştı.

BURAK KAYA GAMZE’DEN ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Yarışmanın başında bir oylama sırasında Burak Kaya’nın kendisine hakaret ettiğini söyleyen Gamze Tosun herkesi şaşkına çevirmişti. Burak Kaya daha sonra açıklama yapıp yaptığı hakaretleri açıklamıştı ve ‘Geri zekalı dedim, çakal dedim yüzüne de söylerim.’ demişti.

Somer Şef, ‘Eğer böyle bir laf söylediysen biz buna izin vermeyiz… Bu hakaret’ demişti. Burak’ın kendinden özür dilenmesi gerektiğini dile getirmesinin ardından Gamze’nin hakaret etmediği dile getirilmişti.

Burak’ın hiç kimseyi konuşturmaması ve ispiyonladı Gamze beni demesi üzerine Mehmet Şef, “Sürekli kendi haklı olduğunu düşünür bir durumdasın, orada ben vardım ve bana göstermedi. Benim için iki yarışmacı da aynıdır. O bana göstermedi demek ki ispiyon değil. Ne diye Gamze senden özür dileyecek özür dilemesi gereken bir kelime var mı?’ dedi. Gamze’nin sadece Burak’ın hakaret ettiğini kendisinin öyle bir şey söylemediğini dile getirmesinin ardından Mehmet Şef, Burak Kaya’ya dönerek, ‘O zaman sen özür dileyeceksin. Dile’ dedi. Burak, ‘Özür dilerim. Bir daha özür dileyeceksin sen benden.’ demesi ise bardağı taşıran son damla oldu. Mehmet Yalçınkaya, ‘Oğlum sen özür dileyeceksin o dilemeyecek! Özür dile ve devamını getirme.” dedi. Bu açıklamanın ardından Burak tekrar özür dilemişti.

GAMZE TOSUN BURAK KAYA İLE YAŞADIKLARI GERGİNLİK HAKKINDA KONUŞTU

Geçtiğimiz haftalarda yarışmadan elenen Gamze Tosun açtığı bir canlı yayınla Burak Kaya ile yaşadığı polemik hakkında açıklamalarda bulundu.

Gamze Tosun’un Burak Kaya hakkında kullandığı ifadeler şu şekilde:

Yarışmanın stresi e verdiği gerginlik ile ordaki verilen kısıtlı süre ile yemek yapma telaşı ile insanlar bazen gerilebiliyor maalesef. İlk haftalarda Burak arkadaşımız ile yaşadığımız o gerginlik ilk haftaydı ilk takım oyunuydu daha sonra biz ona takılmadık güldük geçtik Burak’la.

Burak’la aynı yaşıtız, aynı düşünceleri sahibiz sağolsun o da çok saygılı bir arkadaşımız kesinlikle kimsenin birbirine ne bir haksızlık ne bir saygısızlık, bazen insanlar birbirine alışırken olur öyle şeyler bunları da olgunlukla karşılamak lazım bazen geldi geçti yani daha sonrasın da çok güzel bir takım arkadaşı olduk güzel bir şekil de yarıştık.

35 yaşında ve 5 çocuk annesi olan Gamze, geçtiğimiz yıl da yarışmaya katılmıştı.

GAMZE TOSUN KİMDİR?

Gamze Tosun, ev hanımıdır. Evli ve 5 çocuk sahibidir. Yemek yapmayı çok sevdiğini belirten Tosun, İBB’nin meslek kurslarında aşçılık eğitimi aldı. Aynı zamanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği yemek kursundan sertifika aldığını da belirtti. 34 yaşındaki MasterChef Gamze Tosun aynı zamanda İstanbul Üniversitesi öğrencisi.

4 Aralık akşamı MasterChef Türkiye 2022’ye veda eden isim Gamze oldu.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku