Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ad-inserter domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/iyilikveguzellik.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
Mardin’deki öğrencilerle “eTwinning Projesi”
Dolar 34,6033
Euro 36,6308
Altın 2.936,07
BİST 9.640,08
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 14°C
Paz 13°C
Pts 12°C

Mardin’deki öğrencilerle “eTwinning Projesi”

Mardin’deki öğrencilerle  “eTwinning Projesi”
16 Şubat 2024 11:56

Mardin’de öğrenciler 3 ülkenin ortak olduğu bir projeyle dört dil becerisini kullanarak İngilizce öğrenimini geliştirip, zenginleştiriyor.

Şehmus EDİS (MARDİN İGFA)
Mardin/Artuklu Şehit İlhan Varank Ortaokulu öğrencileri, 3 ülkenin katıldığı “ My Word My World ” (“Benim Kelimem Benim Dünyam”) adlı eTwinning projesi ile yabancı dil öğrenimini geliştiriyor. Projenin Türkiye kurucularından olan Şehit İlhan Varank Ortaokulu İngilizce öğretmeni Nazik Yürük, “Bu projemizin amacı, dil becerileriyle yabancı dil gelişimine katkı sağlamak, dijital ve iletişim becerilerini geliştirmek, eleştirel düşünmelerini sağlamak, akademik başarılarını arttırmak, öğrencilerin zihinsel ve duygusal iyi oluşlarını sağlamaktır.” dedi. Bunu da bazı web2 araçları ve yaratıcı fikirler ile birleştirerek kalıcı öğrenmeler oluşturmak istediklerini belirten Nazik YÜRÜK, bu şekilde kendilerini daha donanımlı hisseden mutlu ve özgüveni yüksek öğrenciler ile çeşitli öğrenme alanları olacağını da belirtti.

Bu projede yabancı kurucu ortak olarak Gürcistan’dan Anna Memanishvili; proje üyeleri olarak ise Türkiye’den Gülşen Yılmaz, Hasan Yasin Şahiner, Ferhan Karaman, Filiz Taşçı, Gülper Küçükgedik Ege, Sena Tavlaş Göktaş, Zehranur Buğu Ay, Havva Kanık; Romanya’dan da Mariam Kvirikadze, Cornelia Barlea, Anca Dosan, Alina Hiciu, Popescu Rodica Mariana yer alıyor.