Kadınlarla görüntülenen Kadir Doğulu hakkında şaşırtan iddia!

Gittiği bir eğlence mekanında kadınlarla samimi fotoğrafları çıkan Kadir Doğulu ile ilgili şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Neslihan Atagül’e olan aşkını her fırsatta anlatan oyuncu Kadir Doğulu’nun geçtiğimiz günlerde gittiği bir eğlence mekanında başka kadınlarla sarmaş dolaş görüntüleri ortaya çıkmış, iddialara göre arkadaşı Aras Bulut İynemli,  Doğulu’yu uyarmasına rağmen ünlü oyuncu eğlencesine kaldığı yerden devam etmişti.

Kadir Doğulu’nun kadınlarla samimi anları ise kısa sürede sosyal medyada hızla yayılırken 2. Sayfa’dan bomba bir iddia ortaya atıldı.

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında yer alan iddialara göre; Kadir Doğulu, bir süredir baş harfi “S” olan bir kadınla aşk yaşıyor. Doğulu’nun birlikte olduğu kadına bir ev tuttuğu kendisinin de sık sık o eve gittiği ileri sürüldü. Kadir Doğulu’nun kadını ailesinden istediği hatta imam nikahı kıydığı iddia edildi. Ünlü isimle 7 yıldır evli olan Atagül de bunlardan haberi olduğu konuşulanlar arasında.

Kadir Doğu ve Neslihan Atagül çiftinden ise henüz bu iddialar ile ilgili bir açıklama gelmedi.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku