Cennet Mahallesi’nin Menekşe’sinin son hali şaşırttı!

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi’nde canlandırdığı Menekşe karakteriyle akıllara kazınan başarılı oyuncu Şeyla Halis’in yıllar sonraki halini görenleri şoke oldu.

Müjdat Gezen, Alişan, Çağla Şikel, Melek Baykal gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisinin Oynak Balina lakaplı Menekşe karakterine hayat veren Şeyla Halis’in son halini görenler aynı şeyi söyledi.

2004-2007 yılları arasında yayınlanan Cennet Mahallesi o dönem büyük bir hayran kitlesine sahipti. Dizide Alişan’ın hayat verdiği Ferhat ve Çağla Şikel’in canlandırdığı Sultan karakterinin bir birlerine kavuşmak için verdikleri çaba ve başlarından geçen eğlenceli olaylar anlatılıyordu. Dizide Şeyla Halis ise Oynak Baliba lakabı olan, Ferhat’ın halası Menekşe karakterini canlandırıyordu.

16 yıl önce yayınlanan dizide Menekşe karakteri izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Şimdilerde 45 yaşında olan Halis, son haliyle dikkat çekti.

Şimdilerde tiyatro çalışmalarına ağırlık veren başarılı oyuncu, sosyal medya paylaşımlarını da tiyatro çalışmaları üzerine yapmaya devam ediyor.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku