Ağızları açık bırakan 35 bin euroluk sosyal medya aşkı!

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında evliyken Facebook’ta tanıştığı adam için Bulgaristan’dan Antalya’ya gelen ve tanıştığı kişi tarafından 35 bin euro dolandırıldığını iddia eden Renginar Ahmed söyledikleri stüdyoda şaşkınlık yarattı.

Sosyal medyadan tanıştığı Mehmet Sait Bey için Bulgaristan’dan Antalya’ya gelen Renginar Ahmed’in anlattıkları Müge Anlı’yı bile şaşırttı. Renginar Ahmed, Antalya’ya geldiğinde fırıncı sevgilisi Mehmet’in boşanmasını söylediğini belirtip orada evlenme teklifi aldığını aktardı.

Yaşananlara akıl sır erdiremeyen ünlü gazeteci Müge Anlı “Anlamak istiyorum. 30 yılllık kocan, 2 çocuğun var. Facebook’tan Mehmet Sait Bey ile tanışıyorsun. Bulgaristan’dan kalkıp Antalya’ya geliyorsun. O da sana ‘Boşan kocandan, ben Bulgaristan’a gelirim fırın açarım’ diyor. Sen de bunun üzerine kocayı boşadın mı?” dedi.

Mehmet Sait Bey’in zor durumda olduğu için kendisinden yardım istediğini ve kredi çektirdiğini söyleyen Renginar Ahmed, sevgilisinin daha sonra borcunu ödeyeceğine söz verdiğini de belirtti.

MÜGE ANLI İSYAN ETTİ: “ADAM SENİ ORADA KESSE…”

Rengin Ahmed’in tanımadığı bir adam için Antalya’ya gelmesine akıl sır erdiremeyen Müge Anlı, “Korkmuyor musunuz? Bak kocanı da geçtim. Hiç tanımadığın biri için Bulgaristan’dan Antalya’ya geliyorsun. Ben korkak mıyım yahu? İnternetten tanıştığın bir adama gidiyorsun. Adam seni orada kesse…” diyerek tepki gösterdi.

“SENİN AYAKLARINDAN SU İÇERİM” DEDİ

54 yaşında olduğunu sözlerine ekleyen Rengin Ahmed Facebook’tan tanıştığı Mehmet Sait’in kendisine “Senin ayaklarından su içerim” dediğini söyledi. Tatlı sözlerle kandırıldığını ifade eden Ahmed’in sözleri sonrası stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Eşinden ilgi görmediği için kaçtığını söyleyen Rengin Ahmed, eşinden boşandıktan sonra tekrar Antalya’ya gittiğini söyledi.

Rengin Ahmed, canlı yayına bağlanan Mehmet Sait Bey ile yüzleşti. Rengin Hanım “Benim paramla kendine ev aldı” diyerek dolandırıldığını söylerken Mehmet Sait Bey ise iddiaları yalanladı.

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku