Acun Ilıcalı adadan kovdu! Survivor’da kim diskalifiye oldu?

Survivor’ın 1o Nisan’da yayınlanacak yeni bölüm fragmanında Acun Ilıcalı’nın bir yarışmacıyı adadan kovduğu görüldü! Survivor’da kim diskalifiye oldu? Acun Ilıcalı kimi kovdu sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu…

Survivor Türkiye 2023 yarışmasının yeni bölüm fragmanı yayınlandı.10 Nisan’da yayınlanacak bölümün fragmanında Acun Ilıcalı’nın sert söylemleri gündeme oturdu. Ilıcalı, Survivor 2023 yarışmasının yeni bölümünde bir yarışmacıyı Ada’dan kovdu.

Yayınlanan fragmanda Acun Ilıcalı’nın “Hayretler içerisindeyim. Bunu yapanı görmedim. Bugün yaşanılan olay Survivor’da çok nadir görebileceğimiz bir olay. Bencil olmamak zorundasın. Kendini düşünemezsin öyle. Bir şeyi kaçırmışım. Kendime ders vermeyi kaçırmışım. Arkada meşalen var ya. Onu almana da gerek yok. Çok teşekkür ediyoruz. Survivor’a renk kattın. Arkadaşlarınla vedalaşmadan ayrılabilirsin.” diyerek bir yarışmacıyı adadan kovdu!

“Survivor’da sosyal medyayı ayağa kaldıran gerginlik!” haberini okumak için tıklayınız…

Web sitemizde size en iyi deneyimi sunabilmemiz için çerezleri kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederseniz, bunu kabul ettiğinizi varsayarız.

Gizlilik Politikasını Oku