Dolar 34,2500
Euro 37,5898
Altın 2.921,56
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

Diriliş Ertuğrul’un Halime Hatun’u Esra Bilgiç’e Pakistan’dan ağızları açık bırakan teklif

Diriliş Ertuğrul’un Halime Hatun’u Esra Bilgiç’e Pakistan’dan ağızları açık bırakan teklif
12 Ocak 2023 13:17

Diriliş Ertuğrul dizisinde oynadığı Halime Hatun rolüyle tanınan Esra Bilgiç’e Pakistan’dan ağzıları açık bırakan bir reklam teklifi geldiği iddia edildi.

TRT’nin sevilen dizisi Diriliş Ertuğrul ile ününe ün katan başarılı oyuncu Esra Bilgiç, diziden sonra birçok Pakistan projesinde yer aldı. Pakistan’da bir yıldız haline gelen güzel oyuncunun milyonluk bir reklam teklifi aldığı iddia edildi.

esra bilgic pakistan reklam

Takvim Gazetesi’nin iddiasına göre; Pakistan’daki içecek, kozmetik, mücevher ve giyim markalarıyla el sıkışıp ülkedeki birçok özel davete de katılan Esra Bilgiç, adeta para bastı. 2020 yılından beri Pakistanda bir çok reklamda oynayan oyuncunun toplamda 12 milyon dolar kazandığı öğrenildi.

Güzel oyuncu şimdi de ülkenin en büyük telekomünikasyon firmalarından birinden reklam teklifi aldı. Ünlü oyuncu, firmadan 2 milyon dolar yani yaklaşık 37,5 milyon TL alacak. Böylece Bilgiç’in Pakistan’da 2020’den beri kazandığı para 225 milyon TL’yi bulacak.

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.