Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 27°C
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 28°C

Başkan Ömeroğlu Tavşancıl sahilinde vatandaşla buluştu

Başkan Ömeroğlu Tavşancıl sahilinde vatandaşla buluştu
5 Ağustos 2024 13:06

Başkan Ramazan Ömeroğlu Tavşancıl Sahilinde Piknik Yapan Vatandaşlarla Buluştu

KOCAELİ (İGFA) – Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu, Tavşancıl Sahili’nde piknik yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Yaz mevsiminin en güzel günlerinden birinde gerçekleşen buluşmada, Başkan Ömeroğlu vatandaşlarla sohbet edip, onların taleplerini dinledi.

Ömeroğlu, vatandaşlarla birlikte vakit geçirerek belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi ve onların istekleri doğrultusunda yapılacak projelerden bahsetti. Piknik yapan aileler, Başkan Ömeroğlu’nun samimi yaklaşımından memnuniyet duyduklarını belirttiler.

Başkan Ömeroğlu, sahilde yürüyüş yaparak vatandaşların yaşadığı sorunları yerinde inceledi. Park ve bahçe düzenlemeleri, sahil temizliği ve sosyal alanların kullanımı gibi konularda vatandaşların görüşlerini aldı. Başkan, “Vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek bizim için çok önemli. Bugün burada halkımızla güzel bir gün geçirdik. Onların mutlu olması bizi de mutlu ediyor” dedi.

Belediye Başkanı’nın sahilde vatandaşlarla bir araya gelmesi, halkla iç içe olmanın ve sorunları yerinde dinlemenin ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.