Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 28°C

Camdaki Kız’da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda etti…

Camdaki Kız’da şok ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda etti…
27 Aralık 2022 13:18

Sevilen dizi Camdaki Kız’da bir ayrılık daha yaşandı. Geçtiğimiz hafta Cana’yı canlandıran Hande Ataizi diziye veda etmişti. Şimdi ise dizinin başından beri ana oyuncu kadrosunda yer alan bir isimin Camdaki Kız dizisinden ayrılacağı öğrenildi.

Perşembe akşamları izleyiciyle buluşan Camdaki Kız’da, geçtiğimiz hafta Cana’yı canlandıran Hande Ataizi veda etmişti. Şimdi ise Camdaki Kız dizisinin en önemli karakterlerinden Burcu Biricik’in oynadığı Nalan’ın annesi Feride’ye hayat veren Nur Sürer ayrılıyor.

Tüm oyuncular ve ekip Nur Sürer’e Cihangir’deki sette veda etti. Cihangir’deki son sahnesinden sonra dışarı çıkan sanatçı, alkışlarla karşılandı. Duygulanan Sürer, herkese teşekkür etti.

camdaki kiz feride

Nur Sürer, “Hepinize teşekkür ediyorum. 43 senedir sinemadayım. Bu kadar yıldır en mutlu olduğum set. Feride’yi beraber çıkardık. Kamera arkasındaki çocuklarım evladım gibiydi. Hiçbirinizi unutmayacağım, buraya geleceğim” dedi. Sürer’e ekip arkadaşları çiçek verdi.

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.