Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 27°C
Per 28°C

Putin’in eski ajanı, erkekleri etkileme tekniklerini anlattı

Putin’in eski ajanı, erkekleri etkileme tekniklerini anlattı
12 Aralık 2022 12:30

Eski Rus ajanı Aliya Roza, seks işçisi kılığında gizli psikolojik istihbarat teknikleriyle uluslararası uyuşturucu ve insan kaçakçılığı çetelerini çökerttiğini söyledi.

Eski Rus ajan Aliya Roza, Sovyet istihbarat servisi KGB’de erkekleri baştan çıkarmak için kullanılan teknikleri anlattı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in iktidarının ilk yıllarında Rus istihbaratında ajanlık yapan Roza, gizli psikolojik istihbarat teknikleriyle uluslararası uyuşturucu ve insan kaçakçılığı çetelerini nasıl çökerttiğini Batı basınıyla paylaştı.

“HER ERKEĞİ ETKİELYEBİLİRİM”

Kullandığı tekniklerle istediği her erkeği etkileyebileceğini savunan eski ajan, İngiliz Daily Star gazetesine yaptığı açıklamada, seks işçisi kılığında Çeçen çetelerin arasına sızarak bilgi topladığını söyledi. “Rus gangsterler reşit olmayan kızları eski Sovyet ülkelerinden getiriyorlardı. Onları kaçırıp Avrupa’ya seks ticareti için gönderiyorlardı. Korkunçtu” diyen eski ajan, bu çeteyi çökertmek için Rus istihbaratının kendisini görevlendirdiğini kaydetti.

ALIYA RUS AJANI

ÇETE LİDERLERİNİ KENDİME AŞIK ETMEM GEREKİYORDU

Askeri geleneğe sahip bir ailede büyüyen, genç yaşta ajanlık kariyerine başlayan ve silah kullanmayı öğrenen Roza, “Çete liderlerini kendime aşık etmem gerekiyordu. Sovyet psikologlar Soğuk Savaş döneminde bir erkeğin kafasının nasıl çalıştığı konusunda çalışmalar yapmıştı, kadın ajanlara bunlar öğretilirdi” ifadelerini kullandı. Eski ajan, öncellikle erkeklerin ruhsal dünyası konusunda detaylı bilgi edinmek gerektiğini, bunları yavaş yavaş onları manipüle etmek için kullandığını belirtti.

rus ajani aliya

ABD’ye yerleşen ve KGB’den öğrendiği tekniklerle ilgili dersler veren Roza, fiziksel özellik ve sosyal statüden bağımsız olarak erkekleri etkileme tekniklerinin özel hayatta ve iş dünyasında da kullanılabileceğini ifade ediyor.

kaynak: sozcu.com.tr

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.