Dolar 34,1867
Euro 38,1978
Altın 2.920,55
BİST 9.737,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 29°C

Hasan Can Kaya’dan büyük gaf: Erkek sandığı seyirci kadın çıkınca ne yapacağını bilemedi!

Hasan Can Kaya’dan büyük gaf: Erkek sandığı seyirci kadın çıkınca ne yapacağını bilemedi!
10 Aralık 2022 13:14

Exxen’de Konuşanlar programını hazırlayan komedyen Hasan Can Kaya, son programında çok konuşulacak bir gafa imza attı.

Konuşanlar programıyla adını duyuran Hasan Can Kaya, sorduğu sorularla izleyicileri hem güldürüp hem terletiyor. Programın son bölümünde büyük bir gafa imza atan Hasan Can, bu defa büyük bir gafa imza attı.

HASAN CAN KAYA GAF

Programın başında seyirciyle sohbet eden Hasan Can, dövmeleriyle dikkat çeken Nurcihan isimli konuğa, laf atarak programa başladı. Ciddi duruşuyla dikkat çeken Nurcihan’a ‘Zorla gelmiş gibisin, dövmelerinin bir anlamı var mı?’ diye soran Hasan Can, ‘Hermes’in asası. Hız ve habercilik tanrısı.’ yanıtını aldı.

Programın ilerleyen dakikalarında tekrar Nurcihan’ın telefonunu alıp karıştıran Hasan Can, gelen mesajları okudu. Küfürlü yorumları okuyan Hasan Can, ‘Yanında ben bile terbiyeli kaldım.’ diyerek seyircileri güldürdü.

HASAN CAN’DAN BÜYÜK GAF!

HASANCAN NURCIHAN

‘5 ablam var’ diyen Nurcihan’a yanıt veren Hasan Can, ‘Bir tek erkek sensin’ diyerek büyük bir gafta bulundu. ‘Ben erkek değilim’ yanıtını alan ünlü komedyen o anlarda utançtan ne yapacağını şaşırdı. Daha sonra Nurcihan’dan özür dileyen Hasan Can, ‘Yaşın çok küçük kaç yaşındasın?’ diye sordu. ’24’ yanıtını alan Can, ‘Yaşı da ufak değilmiş, hiçbir dediğim tutmadı.’ diyerek durumu toparlamaya çalıştı.

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.