Dolar 34,1976
Euro 38,1754
Altın 2.901,38
BİST 9.665,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Çok Bulutlu
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Sal 21°C
Çar 23°C
Per 27°C
Cum 29°C

Aslı Enver diziden ayrıldı, 15 bin dolar tazminat ödedi!

Aslı Enver diziden ayrıldı, 15 bin dolar tazminat ödedi!
22 Kasım 2022 17:25

Fox Tv’de yayınlanması beklenen Benim Adım Farah dizisinde Aslı Enver şoku yaşanıyor. Okuma provalarına başlanan ve The Cleaning Lady isimli diziden uyarlanan Benim Adım Farah dizisinin kadrosunda bulunan Aslı Enver’in diziden ayrıldığı ve 15 bin dolar tazminat ödemek zorunda kaldığı öğrenildi.

Başarılı oyuncu Aslı Enver geçtiğimiz günlerde iş insanı Berkin Gökbudak ile gözlerden uzak bir şekilde evlenmişti. Son olarak Disney Plus’ta yer alan Arayış isimli dizide rol alan Aslı Enver, Fox TV’de yayınlanacak olan Benim Adım Farah dizisi ile yeniden sevenlerinin karşına çıkmaya hazırlanırken beklenmedik bir sürpriz ile karşılaştı. Güzel oyuncunun hamile olduğu ve hamileliğini riske atmak istemediği için dizinin kadrosundan ayrıldığı, bunun için de 15 bin dolar tazminat ödediği öğrenildi.

asli enver hamile mi

Enver’e hamileliğinin ilk aylarından olduğu için karnı büyüyene kadar projeyi çekmesinin teklif edildiği ancak 38 yaşındaki oyuncunun, haftalık dizi temposunda hamileliğini riske etmemek için bu teklife sıcak bakmadığı da kulislerde konuşuluyor. Bölüm başına 150 bin dolar alacağı iddia edilen Enver, projeden çekildiği için iddiaya göre 15 bin dolar (280 bin TL) tazminat ödedi.

Okuma provalarına başlanan ve The Cleaning Lady isimli diziden uyarlanan Benim Adım Farah için ise şimdi yeni bir kadın oyuncu bulunması gerekiyor.

 

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.