Dolar 34,1609
Euro 38,1543
Altın 2.914,84
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 24°C
Per 27°C

Yoga yaparak stres attılar

Yoga yaparak stres attılar
12 Mayıs 2024 07:15

Çankırı Belediyesinin Anneler Günü etkinlikleri başladı. Çankırılı kadınlar, rengârenk matlar üzerinde yoga yaparak stres attı.

ÇANKIRI (İGFA) – Fatih Sultan Mehmet Çocuk Akademisi bahçesi, bu kez çocuklarla değil kadınlarla doldu taştı. Belediyenin hafta sonu programı “Anneler Günü Açık Hava Yoga Etkinliği” ile başladı. Fzt Veciha Altın ve Çankırı Fizyoterapi Ekibi katkıları ile gerçekleştirilen etkinlik, renkli matlar, minderler, balonlar ve tüllerle renkli görüntülere sahne oldu.  Çimler üzerine serilen matlar üzerinde yoga yapan kadınlar, güne enerji depolayarak başladı. Katılıcılara Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’in eşi Betül Esen ile Belediye Meclis Üyesi Özlem Demirci de eşlik etti.

 Kadınların kendilerine özel bir zaman ayırmalarını hedefleyen etkinlik,  onların ne kadar değerli olduklarını anlamaları amacı ile düzenlendi. Yogaya çocuklarıyla birlikte katılan anneler, uygulamadan memnun kaldıklarını belirterek Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen’den etkinliğin devam etmesini istedi.

Program, Anneler Günü standı önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.