Dolar 34,1817
Euro 38,2914
Altın 2.898,20
BİST 9.677,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Sal 21°C
Çar 24°C
Per 27°C
Cum 29°C

Sıfırıncı Gün dizisinde Engin Öztürk’ün partneri belli oldu!

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosu netleşti. Dizide başrol oyuncusu Engin Öztürk, başarılı ve güzel bir isim eşlik edecek.

Sıfırıncı Gün dizisinde Engin Öztürk’ün partneri belli oldu!
23 Ekim 2022 18:48

Yapımcılığını Acun Medya’nın üstlendiği Sıfırıncı Gün dizisinde kadro netleşmeye başladı. Dizi de başrollerden birini oynayan Engin Öztürk’ün partneri iki yıldır dizi projelerinde yer almayan isim oldu.

Kadrosunda Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Naz Çağla Irmak, Uğur Uzunel, Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir, Demir Karahan, Esra Ruşan’ın kadroda yer aldığı polisiye dizi Sıfırıncı Gün’de oyuncu kadrosu netleşti. Okum provaları yapılan dizisin yakında sete çıkması bekleniyor.

sifirinci gun engin ozturk

Sıfırıncı Gün dizisi Engin Öztürk

Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği dizide son olarak başrol oyuncusu Engin Öztürk’e eşlik edecek oyuncu da bulundu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre Engin Öztürk’e iki senedir dizilerde yer almayan başarılı oyuncu Aybüke Pusat eşlik edecek. Pusat dizide Nisan karakterine hayat verecek.

aybuke pusat sifirci gun

Sıfırıncı Gün dizisi Aybüke Pusat

Senaryosunu Atasay Koç’un yazdığı, bir organize şube polisinin maceraları anlatılacak dizinin yönetmen koltuğunda Mert Özdemir oturuyor. Okuma provaları tamamlanan dizinin çekimleri Miami’de başlayacak, Arnavutluk ve İstanbul’da devam edecek.

Acun Medya’nın yapımcılığını üstlendiği Sıfırıncı Gün dizisinde Engin Öztürk, Yiğit Özşener, Berk Cankat, Sarp Akkaya, Damla Colbay, Naz Çağla Irmak, Uğur Uzunel, Turgay Tanülkü, Savaş Özdemir, Demir Karahan, Esra Ruşan’ın kadroda yer aldığı biliniyordu.

SIFIRINCI GÜN DİZİSİ KONUSU NEDİR?

sifirinci gun dizisi konusu nedir

TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Sıfırıncı Gün dizisinin konusu merak ediliyor.

TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak Sıfırıncı Gün dizisinin konusu ile ilgili olarak ne yapımcı firma ne de kanal yönetimi tarafından detaylı bir bilgi verilmedi. Dizinin konusu ile ilgili olarak bilinen tek şey, organize şube polisinin başından geçen olayların konu alındığı ve dizinin çekimlerinin Miami, Arnavutluk ve İstanbul’da gerçekleşeceği.

Ekim sonunda sete çıkması beklenen Sıfırıncı Gün dizisinin konusu ve tanıtımıyla ilgili detaylı bilgi açıklandığında haberimize eklenecektir.

SIFIRINCI GÜN OYUNCU KADROSU

sifirinci gun dizisinin oyunculari kimlerdir

Sıfırıncı Gün dizisinde çok sayıda ünlü isim kamera karşına geçecek.

Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosunda çok sayıda ünlü isim yer almaktadır. Dizinin başrolünü Engin Öztürk üstlenirken, Öztürk’e başarılı ve güzel oyuncu Aybüke Pusat eşlik edecek. Engin Öztürk dizide organize şube polisini canlandıracakten, Aybüke Pusat ise Nisan karakterine hayat verecek.

Sıfırıncı Gün dizisinde rol alan diğer oyuncular;

  • Yiğit Özşener
  • Berk Cankat
  • Sarp Akkaya
  • Damla Colbay
  • Naz Çağla Irmak
  • Uğur Uzunel
  • Turgay Tanülkü
  • Savaş Özdemir
  • Demir Karahan
  • Esra Ruşan
Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.