Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Az Bulutlu
İstanbul
25°C
Az Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 28°C
Çar 28°C

Somer şeften üvey anne itirafı: Ufak tefek fiziksel şiddete maruz kaldım

Sevilen yarışma programı MasterChef ile tanılan ünlü şef Somer Sivrioğlu katıldığı bir YouTube programında üvey annesinden fiziksel şiddet gördüğünü açıkladı.

Somer şeften üvey anne itirafı: Ufak tefek fiziksel şiddete maruz kaldım
6 Ekim 2022 17:09

Sevilen yarışma programı MasterChef ile tanılan ünlü şef Somer Sivrioğlu katıldığı bir YouTube programında üvey annesinden fiziksel şiddet gördüğünü açıkladı.

Özel hayatıyla ve Masterchef yemek yarışmasıyla gündemden düşmeyen ünlü şef Somer Sivrioğlu, Uzman Psikolog Gökhan Çınar’ın YouTube’da yayınlanan Katarsis’in konuğu oldu. Programda Somer Şef, özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunurken, çocukluğunda yaşadığı zor zamanları ilk defa anlattı.

somer sivrioglu uvey anne

Ünlü şef “Annem babam ben 5 yaşındayken ayrıldı. Bu süreçte tabi ki zorlandığım anlar oldu. Tabi ki zorlandığım zamanlar oldu. Özellikle annem değil babamla yaşıyordum sıkıntılarımız oldu. Enteresan bir şey diyeceğim diğer çocuklara da örnek olacağını zannetmiyorum. Özellikle babamın evindeki kavgalar benim çok hoşuma giderdi. Sevmezdim yani. Çünkü üvey annem bana iyi davranmazdı. Bende ona karşılık olarak iyi davranmazdım.” İfadelerini kullandı.

SOMER ŞEF’TEN FİZİKSEL ŞİDDET İTİARAFI

Ünlü şef üvey annesinden fiziksel şiddet itirafında bulunurken “Duygusallık şiddet, tabi ki ufak tefek fiziksel şiddete maruz kaldım. Öyle bir insandı kabul ediyorum yazık yani çocuk senin elinde yani daha insaflı daha vicdanlı olmak lazım. Çok zorda bir çocuk değildim ama yapmamak lazım.” dedi.

 

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.