Dolar 34,2398
Euro 37,6309
Altın 2.920,13
BİST 9.109,34
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
24°C
Hafif Yağmurlu
Pts 26°C
Sal 25°C
Çar 26°C
Per 26°C

İrem Sak, filmdeki rolü için başörtüsü taktı

Senaryosunu Gülse Birsel’in yazdığı “Yılbaşı Gecesi” filminin kadrosunda yer alan İrem Sak, rolü nedeniyle başörtüsü taktı. Sak’ın başörtülü görüntüsü gündem oldu.

İrem Sak, filmdeki rolü için başörtüsü taktı
29 Eylül 2022 23:10

Başarılı oyuncu ve senarist Gülse Birsel, dün merakla beklenen yeni filmi Yılbaşı Gecesine ait bir görsel paylaştı. Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak olan filmin kadrosunda olan güzel oyuncu İrem Sak ise oynadığı rolle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri oldu.

Avrupa Yakası, Yalan Dünya, Jet Sosyete dizileri ve Aile Arasında filminin senaristi ve oyuncularından olan Gülse Birsel’in yeni komedi filmi Yılbaşı Gecesi oldu.

Bir süre önce çekimlerine başlanan filmin oyuncu kadrosunda Alican Yücesoy, Alina Boz, Ayta Sözeri, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Emir Benderlioğlu, Fatih Artman, Gülse Birsel, İrem Sak, Kubilay Tunçer, Nazmi Sinan Mıhçı, Serkan Keskin, Şebnem Bozoklu, Zeynep Güngör yer alıyor.

gulse birsel yilbasi gecesi

Disney Plus’ta yayınlanacak olan filmi sosyal medya hesabından duyuran Gülse Birsel, “Hiç tanımadığınız site komşularınızı aniden yılbaşı akşamına davet etmek. Nasıl fikir? Pisti boşaltalım, filmimiz geliyor. ” ifadelerini kullandı.

irem sak basortusu
Filmin kadroda yer alan güzel oyuncu İrem Sak ise paylaşılan fotoğraftan sonra sosyal medyada gündem oldu. Yeni projesinde başörtülü bir kadını canlandıran Sak’a yorum yağdı.

irem sak basortusu yilbasi gecesi

 

YILBAŞI GECESİ FİLMİNİN KONUSU:

Günlerdir sevdikleriyle birlikte Yılbaşı Gecesi’ni kutlamayı hayal ederken son anda ilan edilen sokağa çıkma yasağı Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur. Ozan pandemi süreci boyunca eve hapsolmuş olan eşinin günlerdir özenerek hazırlandığı Yılbaşı Gecesi’ni kötü geçirmemesi adına, çareyi sitedeki komşularını kapı kapı gezerek partiye çağırmakta bulur.

disney yilbasi gecesi 4 pYAh.jpg

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.