Dolar 34,1461
Euro 37,9668
Altın 2.892,48
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 27°C
Açık
İstanbul
27°C
Açık
Çar 27°C
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 28°C

Düzce’de mesleki yeterlilik sınavında ter dökecekler 

Düzce’de mesleki yeterlilik sınavında ter dökecekler 
3 Şubat 2024 19:55

Topograflar haritacılar ve inşaat çalışanları derneği tarafından düzenlenecek sınavda belgesi olmayan galericiler ve emlakçılar teorik ve pratik olmak üzere yapılacak olan sınavda ter dökecekler.

Haberozel.com.tr / DÜZCE (İGFA) – Araç ve emlak satışı yapan internet sitelerinde ilan verebilmek ve işyeri açmak yetki belgesi almak için zorunlu olan (MYK) mesleki yeterlik belgesi sınavlarına girebilmek için önceden kayıt yaptırmak gerekmektedir. 

Konuyla ilgili açıklama yapan derneğin genel başkanı Sefer Demir; “sınav tarihimiz 10 Şubatta tarihinde Düzce’de olacak. 

Sınavdan 24 saat öncesine kadar kayıt yapılabilir daha önceden de çok sınav yaptık artık galericiler ve emlakçılar biliyorlar.  Belgesi olmayan galerici ve emlakçı kalmasın. 

Bu işi yapanlar profesyonel olarak yapsın yetkili olmayanlar yapamasın mağduriyetler ve dolandırıcılık olayları ortadan kalksın. “Dedi.