Notice: Function _load_textdomain_just_in_time was called incorrectly. Translation loading for the ad-inserter domain was triggered too early. This is usually an indicator for some code in the plugin or theme running too early. Translations should be loaded at the init action or later. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 6.7.0.) in /home/iyilikveguzellik.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 6114
DEÜ öğrencilerinden uluslararası başarı
Dolar 35,4856
Euro 36,4774
Altın 3.091,70
BİST 9.977,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
10°C
Parçalı Bulutlu
Cts 11°C
Paz 10°C
Pts 11°C
Sal 12°C

    DEÜ öğrencilerinden uluslararası başarı

    DEÜ öğrencilerinden uluslararası başarı
    REKLAM ALANI
    17 Ocak 2025 12:59
    1
    A+
    A-

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle düzenlenen “Aklıma Bir Fikir Geldi” Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’nda, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri büyük bir başarıya imza attı.

    İZMİR (İGFA) – Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) öğrencileri, ulusal ve uluslararası platformlardaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

    T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın desteğiyle Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından düzenlenen ve bu yıl “Korsanla Mücadele” ana temasıyla 14’üncü kez gerçekleştirilen “Aklıma Bir Fikir Geldi” Üniversiteliler Arası İletişim Fikirleri Yarışması’nda, DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi (GSF) Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencileri büyük bir başarıya imza attı. Fakülteden Leila Temirova birincilik ödülünü, Ahmad Alfathi Zahyawie Zubinof ise üçüncülük ödülünü kazandı.

    Leila Temirova’nın birincilik ödülü kazanan eseri, uluslararası alanda da takdir topladı. RATEM’in Birleşmiş Milletler bünyesindeki Dünya Ticaret Örgütü’ne (WTO) bağlı Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü (WIPO) ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında “WIPO National Award for Creativity (WIPO Ulusal Yaratıcılık Ödülü)” ödülünü almaya da layık görüldü.

    rektor prof dr bayram yilmaz odul alan ogrenciler leila temirova ve ahmad alfathi ile birlikte 1737108091 302

    BİLİM VE SANATTA FARK YARATIYOR

    Dereceye giren öğrencilere belgelerini takdim eden DEÜ Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz, “Dokuz Eylül Üniversitesi olarak öğrencilerimizi her zaman destekliyor ve başarılarıyla gurur duyuyoruz. Onların ulusal ve uluslararası platformlardaki başarıları, göğsümüzü kabartmaya ve bizleri gururlandırmaya devam edecek” dedi.

    DEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi’nin yaratıcı, yenilikçi ve çağdaş yaklaşımlarla sürekli kendini geliştirdiğine vurgu yapan Rektör Prof. Dr. Bayram Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:“Fakültemiz, hem çağın ihtiyaçlarına yanıt veren hem de dinamik akademik kadrosuyla bilim ve sanat dünyasında fark yaratan bir kurum. Üniversite yönetimi olarak, öğrencilerimizi spordan sağlığa, bilimden sanata, modern atölye eğitimlerinden teknoloji ve inovasyona kadar her alanda desteklemeye büyük önem veriyoruz. Öğrencilerimiz de bu desteği azimleriyle taçlandırıyor. Onların bu kararlı çabalarının meyvelerini ulusal ve uluslararası platformlarda görmek, bizler için eşsiz bir gurur kaynağıdır.”

    “ÖNCELİĞİMİZ VİZYONER ÖĞRENCİLER YETİŞTİRMEK”

    Akademik eğitimin yalnızca ham bilginin aktarılmasıyla sınırlı olmaması gerektiğini vurgulayan Rektör Prof. Dr. Bayram Yılmaz, şu değerlendirmelerde bulundu:“DEÜ ailesi olarak, eğitimde önceliğimiz; araştıran, üreten ve yaratıcı fikirlerle yenilikçi projeler geliştiren vizyoner öğrenciler yetiştirmektir. Çünkü geleceği yeniden tasarlayabilmenin yolu, ancak böyle bir nesille mümkün olabilir. Sanat ve bilimin başarısının temelinde ise güçlü bir vizyon yatmaktadır.”

    Dereceye giren öğrenciler, yarışmaya katılımlarında teşvik eden ve projelerine her aşamada destek veren Fakülte yönetimine ve hocaları Arş. Gör. Cansu Karaman Cengiz’e teşekkürlerini iletti. Dokuz Eylül Üniversitesi’nin, hayallerine ulaşma yolunda kendilerine eşsiz fırsatlar sunduğunu belirten öğrenciler, burada öğrenim görmekten duydukları mutluluğu dile getirdi.

    REKLAM ALANI