Dolar 34,0973
Euro 38,0933
Altın 2.874,79
BİST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Hababam Sınıfı’nın Semra Hocası, Semra Özdamar son haliyle görenleri şaşırttı!

Hababam Sınıfı’nın Semra Hocası, Semra Özdamar son haliyle görenleri şaşırttı!
9 Mart 2023 12:11

Semra Özdamar, Yeşilçam’ın efsane filmlerinden Hababam Sınıfı Sınıfta kaldı filminde Semra hoca karakterine hayat vermişti. Hababam Sınıfı filminde güzelliği ile izleyenleri büyüleyen Özdamar’ın son halini görenler değişimi karşısında çok şaşırdı.

Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı ve günümüzde bile hala keyifle izlenen Hababam Sınıfı bir döneme damga vuran filmler arasında yer alıyor. Yeşilçam’ın bu unutulmaz sesisinin “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” filminde güzelliği ile dikkat çeken Semra hocaya hayat veren Semra Özdamar’ın son halini görenlerin ağızları açık kaldı.

semra hoca hababam sınıfı

Şimdilerde 67 yaşında olan Özdamar Yeşilçam’a ilk olarak 1973 yılında adım attı. Güzel oyuncunun rol aldığı fimler arasında Yalnız Adam, Arkadaş, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Bir Gün Mutlaka gibi önemli filmler yer alıyor.

Özdamar 1978 yılında oyunculuğu bıraktı ve öykü yazarlığına başladı. Bir süre Almanya’da yaşamına devam etme kararı alan Özdamar belgesel yapımcısı, yönetmen ve akademisyen Süha Arın’ın eski eşidir.

İşte Hababam Sınıfı’nın Semra hocası Semra Özdamar’ın son hali:

hababam sınıfı semra öğretmen semra özdamar

semra özdamar hababam sınıfı

hababam sınıfı semra öğretmen semra özdamar

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı – filmini izlemek için tıklayınız…

Kurtlar Vadisi’nde Çakır’ın kızını oynuyordu, görenler tanıyamadı!

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.