Dolar 34,1608
Euro 38,2005
Altın 2.923,49
BİST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
18°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 24°C
Per 27°C

Sosyal medya fenomeni Evra Köseoğlu hayatını kaybetti

Sosyal medya fenomeni Evra Köseoğlu hayatını kaybetti
21 Şubat 2023 12:39

Doğduğu günden beri Hutchinson-Gilford hastalığı ile savaşan sosyal medya fenomeni Evra Köseoğlu’ndan acı haber geldi. 17 yaşında olan genç kızın ailesi, Köseoğlu’nun vefat haberinin resmi sosyal medya hesabından duyurdu.

YouTube ve Instagram’da ürettiği içeriklerle tanınan fenomen Evra Köseoğlu, hastalığı nedeniyle yaşama gözlerini yumdu.

Evra Köseoğlu’nun Instagram hesabında, ”Evra’mız Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Dualarınızı eksik etmeyin” paylaşımı yapıldı. Erken yaşlılık anlamında gelen Hutchinson-Gilford hastalığıyla mücadele eden Evra Köseoğlu, 5 yıla yakın bir süredir 200 bin abonelik YouTube kanalında kişisel bakım ve yaşam tarzı içerikleri üretiyordu.

evra koseoglu

Daha önce Evra Köseoğlu ile kamera karşısına geçen Zeynep Özkaya, ”Evra’yı kaybetmişiz. Nurlar içinde uyu melek kalplim. İyi ki yollarımız kesişmiş, seni ve güzel kalbini hiç unutmayacağım” ifadelerini kullandı.

HUTCHINSON GILFORD HASTALIĞI NEDİR?

evra koseoglu kimdir hastaligi nedir

Telomeraz enzimi eksikliğinden kaynaklanan bu hastalık, DNA’nın kısalmasına neden olur. Bu kısalmalar vücudun erken yaşlanmasına yol açar ve kişi olduğundan çok daha yaşlı görünür.

EVRA KÖSEOĞLU KİMDİR?

YouTube platformunda “Eğlence Tüneli” adlı 372 bin takipçili hesabına 5 yılı aşkın bir süredir içerik üreten Evra Köseoğlu, 17 yaşındaydı. Aslan burcu olduğu bilinen Evra’nın en sevdiği renk pembeydi. Rizeli olduğu bilinen Evra, İstanbul’da yaşıyordu.

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.