Dolar 34,1908
Euro 38,1645
Altın 2.893,79
BİST 9.665,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Çok Bulutlu
İstanbul
19°C
Çok Bulutlu
Sal 21°C
Çar 23°C
Per 27°C
Cum 29°C

Netflix Sıcak Kafa’nın ikinci sezonunu iptal etti! Şevket Çoruh sosyal medyadan duyurdu

Netflix Sıcak Kafa’nın ikinci sezonunu iptal etti! Şevket Çoruh sosyal medyadan duyurdu
4 Şubat 2023 13:39

Netfilix’te yayınlanan yerli içerikler içerisinde en çok ilgi gören dizilerden olan Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi! Pek çok Netflix kullanıcısı duruma isyan ederken, dizinin başrol oyuncularından biri olan Şevket Çoruh’ta sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.

Dijital yayın platformu Netflix Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan distopik dizi ‘Sıcak Kafa’yı ilk sezonun ardından iptal etti. Sıcak Kafa’nın ilk sezonu 2 Aralıkta izleyeciye sunulmuş ve çok kısa sürede en popüler diziler arasında yerini almıştı.

sicak kafa anton sevket coruh

Yapımda ‘Anton’ karakterini canlandıran oyuncu Şevket Çoruh, Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Sıcak Kafa’nın ikinci sezonunun iptal edildiğini duyurdu. Çoruh yaptığı paylaşımında, “Çok abuk bir ayrılık oldu. Bilsem bu kadar sıkı dostluk kurmazdım. Kısa sürdü yoldaşlığımız. Kendine iyi bak Anton” ifadelerini kullandı.

sicak kafa ikinci sezon iptal e1675506627324

Şevket Çoruh Sıcak Kafa’nın ikinci sezonunun olmayacağını Twitter’dan böyle duyurdu

Osman Sonat, Hazal Subaşı, Şevket Çoruh, Haluk Bilginer, Kubilay Tunçer, Gonca Vuslateri gibi birçok başarılı ismin rol aldığı Sıcak Kafa iletişim yoluyla zihinden zihne iletişim yoluyla bulaşan bir delilik salgınını konu ediyordu.

Dizinin iptali konusunda henüz Netflix tarafından resmi bir açıklama yapılmazken, sosyal medyada birçok kullanıcı Sıcak Kafa’nın ikinci sezonunun iptal edilmesine tepki gösterdi.

izzet capa sicak kafa

sicak kafa ikinci seozun iptal

sicak kafa ikinci sezon

sicak kafa isyan

Marmara Üniversitesi iletişim Fakültesi mezunudur. 10 seneyi aşkın süredir çeşitli basın kuruluşlarında editör ve sosyal medya uzmanı olarak görev almıştır.