Dolar 34,2719
Euro 37,5113
Altın 2.930,09
BİST 8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Çok Bulutlu
İstanbul
22°C
Çok Bulutlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 22°C
Sal 20°C

Geleceğin şampiyonları ‘vadi’de keşfediliyor

Geleceğin şampiyonları ‘vadi’de keşfediliyor
11 Ekim 2024 14:56

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, kendi altyapısına yeni yetenekler keşfedip geleceğin başarılı sporcularını hazırlamak için yürüttüğü eğitimler kapsamında 8-17 yaş aralığındaki gençlerle Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde yoğun bir antrenman programı yürütüyor.

SAKARYA (İGFA) – Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, sporun her dalında geleceğin yeteneklerini keşfetmek ve şehrin spor altyapısını güçlendirmek için eğitim programlarına aralıksız devam ediyor.

SAKARYA YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR

Özellikle son yıllarda şehrin isminin anıldığı bisiklet alanında yeni yeteneklerin keşfedilmesi, Sakaryalı gençlerin bisiklet sporuna olan ilgisinin artırılması için yoğun bir antrenman süreci başladı.

Yıldız sporcuları keşfedip geleceğin pedallarını hazırlayan Büyükşehir, 8-17 yaş aralığındaki çocuklarla Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde sürüşler yapıyor.

HAFTANIN 5 GÜNÜ EĞİTİM

Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimler, haftanın 5 günü salı ve cumartesi günleri arasında yapılıyor.

32 lisanslı olmak üzere 103 sporcunun yer aldığı eğitimlerde Sakarya’nın gençleri zorlu parkurlarda kendilerini test ediyor ve sıkı bir antrenman süreci geçiriyor.

Eğlenirken öğrenen ve kendilerini keşfeden çocukların sayısı her geçen gün artıyor.

 

Kayıt ve detaylı bilgi için: 444 40 54 (4156)

Konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak geleceğin yeteneklerini keşfetmek adına çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Ayçiçeği Bisiklet Vadisi’nde gerçekleştirilen eğitimlerde 8 ve 17 yaş arasına yönelik düzenlenen eğitimlerimiz devam etmektedir. Uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilen eğitimlerimize kayıt ve detaylı bilgi için: 444 40 54 (4156) nolu hattan bilgi alabilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.