Dolar 34,2029
Euro 37,5190
Altın 2.883,09
BİST 8.964,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Az Bulutlu
İstanbul
26°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 20°C

Nilüfer’de huzurevi sakinleri yaza piknikle veda etti

Nilüfer’de huzurevi sakinleri yaza piknikle veda etti
10 Ekim 2024 14:39

Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevi sakinleri, Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlenen “Yaza Veda Pikniği”nde keyifli bir gün geçirdiler.

BURSA (İGFA) – Nilüfer Belediyesi, modern huzurevlerinde yaşlılara sağlıklı ve mutlu bir yaşam sunmanın yanı sıra, düzenlediği çeşitli etkinliklerle de onların hayatına renk katmaya devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen geleneksel “Yaza Veda Pikniği”, bu yıl Atatürk Kent Ormanı’nda düzenlendi.
Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas ile İzzet Şadi Sayarel Huzurevlerinin sakinleri, düzenlenen renkli organizasyonda bir araya geldi.

Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Okan Şahin de bu özel günde huzurevi sakinlerini yalnız bırakmadı. Şahin, yaşlılarla yakından ilgilenerek onların istek ve önerilerini dinledi. Doğayla iç içe güzel bir havada düzenlenen piknikte yaşlılar, çeşitli ikramların tadını çıkarırken, Nilüfer Roman Orkestrası’nın canlı performansı eşliğinde eğlenceli vakit geçirdiler.