Dolar 34,1320
Euro 38,0434
Altın 2.886,66
BİST 9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 26°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
26°C
Hafif Yağmurlu
Sal 27°C
Çar 27°C
Per 29°C
Cum 29°C

Sakarya Akyazı’da Başkan Soykan Dünya Şampiyonunu ağırladı

Sakarya Akyazı’da Başkan Soykan Dünya Şampiyonunu ağırladı
23 Eylül 2024 15:27

Sakarya’da Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Gençler 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Akyazılı Milli Sporcu Seymen Özbaş’ı makamında ağırladı.

SAKARYA (İGFA) – Akyazılı Milli Bilardocu Seymen Özbaş, Fransa’nın Blois kentinde düzenlenen Gençler 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası’nda Güney Koreli rakibini yenerek Dünya Şampiyonu oldu.

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan tarihi bir başarıya imza atan Milli Sporcu Seymen Özbaş’ı ve ailesini makamında ağırlayarak genç sporcuyu tebrik etti.

Seymen’in başarısı ile gurur duyduklarını ifade eden Başkan Soykan, “Gençler 3 Bant Bilardo Dünya Şampiyonası’nda altın madalya kazanan hemşehrimiz Seymen Özbaş kardeşimizi babası Ferhat Özbaş ve kardeşi Eymen Özbaş ile birlikte belediyemizde ağırladık. Tarihi başarısı ile bizleri gururlandıran Seymen kardeşimizi bir kez daha kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum. Dünya şampiyonlarının yetiştiği Akyazı’mızdan inşallah nice şampiyonlar daha çıkacaktır” dedi.

Seymen Özbaş’ın minik kardeşi Eymen’in de bilardo konusunda çok yetenekli olduğunu söyleyen Başkan Soykan, “ 8 yaşındaki minik kardeşimiz de aynı ağabeyi Seymen gibi çok yetenekli. İnşallah onun da ileride şampiyonluklarına şahit oluruz” şeklinde konuştu.